Μεταγνώσεις

«Ηταν οι καλύτερες μέρες, ήταν οι χειρότερες μέρες, ήταν τα χρόνια της σοφίας, ήταν τα χρόνια της άνοιας, ήταν η εποχή της πίστης, ήταν η εποχή της ολιγοπιστίας, η εποχή του Φωτός και η εποχή του Σκότους, ήταν η άνοιξη της ελπίδας και ήταν ο χειμώνας της απελπισίας, είχαμε μπρος μας τα πάντα, είχαμε μπρος μας το τίποτε, πηγαίναμε όλοι στον Παράδεισο, πηγαίναμε όλοι στο αντίθετό του»
Ch Dickens, A Tale of Two Cities

«Εσύ κι εγώ Ζόιντ, είμαστε σαν τον Μπιγκ Φουτ. Οι καιροί περνούν, εμείς ποτέ δεν αλλάζουμε…»
Τ Πύντσον, Vineland

«Οι άνθρωποι κάνουν την ίδια τους την Ιστορία, δεν την κάνουν όμως κάτω από ελεύθερες συνθήκες, που διάλεξαν μόνοι τους, μα κάτω από συνθήκες που βρέθηκαν άμεσα, που δόθηκαν και κληρονομήθηκαν από το παρελθόν.»
K Μαρξ, Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη

«Αυτοί που ελέγχουν το Μικροσκοπικό, ελέγχουν τον κόσμο»
Τ Πύντσον,
Mason & Dixon

Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

Τα απολαυστικά παραληρήματα των αμερικανών και ρώσων συντηρητικών: Ο Ομπάμα κρυφοκομμουνιστής (και η μαλακία σύννεφο)Σε ένα αρθράκι της Pravda, ο νεοσυντηρητικός δημοσιογράφος Xavier Lerma σκιαγραφεί τον Ομπάμα ως κομμουνιστή που προωθεί κεκαλυμμένα το Κομμουνιστικό Μανιφέστο.
Συγκρίνει την προσωπολατρεία του Ομπάμα με αυτήν του Στάλιν, η οποία μεθοδευμένα ξεγελάει τους οπαδούς του. Συγκρίνει επίσης τον Ομπάμα με τον Πούτιν. Μιλώντας για τον τελευταίο μας λέει ότι μοιάζει ολοένα και περισσότερο με τον Ρέιγκαν, καθώς μιλάει για μικρό κράτος και χαμηλούς φόρους.


Περαιτέρω διακηρύσσει το θάνατο των ΗΠΑ ως «χώρα της ελευθερίας» και τη γέννηση της Ένωσης Αμερικανικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών.

Φυσικά, ο κομμουνισμός του Ομπάμα δεν είναι καινούργιο φρούτο.

Από την εκλογή και μετά, οι συντηρητικοί οργίασαν.

Ενδεικτικά (για πολύ γέλιο):
http://www.commieblaster.com/obama/
http://www.huffingtonpost.com/tag/obama-communist
http://www.frontpagemag.com/2013/mark-hendrickson/the-marxist-roots-of-obamas-war-on-the-middle-class/ http://enemieswithin.com/barack_obama_com.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου